If I was queen for a day

Hello I am Ananya.Today I will tell you if I was queen for one day, what all will I do ?

  • 33085-queen-for-a-day-zebra-foil-balloonI will rule the whole world.
  • I will buy whatever I want.
  • I will wear a big crown.
  • I will rule my world fairly.
  • I will buy many pets.
  • I will stay in a palace.
  • I will have many things in my palace.
  • If there is any problem I will sort it out.
  • I will have a swing.
  • I love being queen.

THANK YOU…………….

My interview with my funny blogging mam

Hello , today to introduce you to Narmadha aunty, who taught me how to blog. She is very good in teaching and a very silent person. Lets start.

Q1 : What do you like to eat ?

Ans : Chocolate chocolate chocolate !

Q2 : Why do you like to teach blogging ?

Ans : Because every kid has brilliant ideas inside that little mind, and I love to help them bring out in the form of blogging.

Q3 : How did you get spectacles.

Ans : Laptop , phone, TV, laptop, phone , TV, eyes ho gaya , very bad na ? 😦

Q4 : Which is your favourite sport ?

Ans : hmm,, well.. sports and me ? burrrrrrr… maybe carrom ?

Q5 : Which is your favourite season ?

Ans : Earlier I used to love rainy season as I will dance in rain on the terrace. Now, since my kids fall sick during rainy season, I am scared..

Q6 : When you were small which school did you go ?

Ans : St Joseph’s Matriculation school πŸ™‚

Q7 : What is your hobby ?

Ans : troubling my two kids πŸ˜› biting them, giggling them, kissing them

Q8 : At what age did you get your first medal ?

Ans : When I was in first std, me and my friend Suchitra danced for ‘chinna chinna aasaii ‘ song from Roja movie, everyone appreciated so much and we got prize also.

Q9 : Who was your best friend when you were small ?

Ans : Madhu is my bestie… since first std… She will bring mini dosa , I will take mini poori and we exchange food daily πŸ˜€

Q10 : Do you like sour things or sweet things ?

Ans : Me , just like my daddy loves sweets

Q11 : Why don’t you wear earrings ?

Ans : Because Yaalini pulls it πŸ˜₯

Q12 : Whom do you love the most in your family ?

Ans : My parents, hubby, kids all are very important to me.. My husband gets first in the list as I can trouble him , ask him whatever I want, annoy him, fight with him πŸ˜€

Q13 : Do you love children or not ?

Ans : What do you think πŸ˜‰

(Oh yes, I think aunty loves to be with children around)

Q14 : What all languages do you know ?

Ans : Tamil, English, broken hindi, very broken Telugu, completely broken kannada πŸ˜€ you want me to speak ? πŸ˜€

Q15 : Why are you so silent ?

Ans : Wait till the class is over today πŸ˜‰

did you see how good the interview is πŸ™‚ I love my blog teacher!

IMG_0460.jpg

The best day of my life

Every day is an interesting day. If we think good, we will have a good day. But, there is a best day in my life, I can never forget it. And today I am going to blog about that best day

0deca235336101b380b5e4abdbf7cec7.gif

The best day of my life was when my little sister was born.I had always wished for a little

sister.But I had to wait for 9 months to get to know whether it was a boy or a girl.The

night when my mother had to go to the hospital, unfortunately my father was in the bus

from Bangalore to Hyderabad. Fortunately my maternal grandma was there with us. One

of Β my father’s friend Aviraj Uncle and Akansha Aunt dropped us to the hospital.

Then early morning the nurse announced that the baby was born and it was a girl.

I was overjoyed. She was very cute. And now if you look at her ,she is very naughty.

Her name is Aaradhya.

13316841_1068038926586510_6021572283907231248_o.jpg

Did you see how I enjoy with my sister ? πŸ™‚ What is your best day in your life ? Tell me in the comments.

Why is Ananya unique

Hi everyone. Thank you for visiting my blog page. Β The meaning of my name is ‘unique’ and yes, I am the best and unique. I will make sure you enjoy reading my blogs.

Do you want to know why I am unique and best girl in the world ?

  1. Dancing : I have danced on many stages. And I am the best dancer in whole family.

  2. Singing : I sing Justin Bieber songs. His songs are the best to sing.

  3. Helping : I love helping others. I love helping my mom while cooking.I always set up the table for breakfast, lunch and dinner.

  4. Studying :I always come top in my class. I am very interested in studying. I even got selected in spell bee rounds.

  5. Talents :Β Apart from dancing and singing, I have also done karate. I got a yellow belt in karate. I also go for skating classes.

  6. 12799343_1007260165997720_1825498148459130261_n.jpgManners : I have only good manners. But I get angry if you tease me a bit. I take care of my younger sister very well.

    Now tell me, am I a nice girl ? best and unique or not ? My next blog I am going to write about the best day in my life. πŸ™‚